Tilmelding

Velkommen til den nye Futsalsæon i AFK.

Inden I tilmelder jer, har vi et par praktiske og vigtige informationer, som I bedes læse. Er der spørgsmål, er I naturligvis altid velkommen til at kontakte klubben.

Aalborg Futsal Klub’s hold træner i den kommende sæson alle i Aalborghus Gymnasiums Hal.

Vi har kun de timer til rådighed, som kommunen har tildelt os. Specielt på hverdage er antallet begrænset. Derfor kan vi tilbyde enkelte af vores hold træning i weekenden. Til gengæld har vi udvidet vores turneringstilbud, så alle hold udover de 4 runder i DBU’s turnering kommer ud til 2 eksterne stævner i løbet af vinteren. Hvilke stævner det bliver, fastlægges på de enkelte hold.

Forskellen i antallet af ugentlige træningsgange betyder, at der vil være forskel på kontingentet, idet de hold der træner 2 gang betaler mere end de hold, der træner 1 gang om ugen.

Et stort ønske fra vores trænere har været, at det blev strammet lidt på disciplinen; ikke mindst i forhold til fremmødet til træningen. Argumentet har været, at der er for mange som tilmelder sig, men som reelt ikke kommer, og at dette er brandærgerligt, når vi på de fleste hold har venteliste. Derfor har bestyrelsen udarbejdet et sæt leveregler, som skal hjælpe os alle med at få tingene til at fungere: Leveregler for Aalborg Futsal Klub

Endeligt skal I huske, at det er vigtigt, at alle løbende tjekker hjemmesiden, hvor der på hver hold-side er en aktivitetsliste, som løbende bliver opdateret.

I forhold til tilmeldingen forbeholder klubben sig ret til at nedlægge hold, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

Regler omkring klub: En spiller må godt spille udendørs fodbold i en klub, indefodbold for en anden klub og futsal for en tredje klub. Træner man i Aalborg Futsal Klub, er det ikke tilladt at spille futsalkampe for andre klubber end Aalborg Futsal Klub.

Er der ikke ledige pladser på et hold, så skriv jer på ventelisten. Vi vurderer løbende, om vi kan have flere spillere med end de 20, der normalt er normen.