Formål

Aalborg Futsal Klub blev dannet i 2013 med det dobbelte formål, dels at tilbyde Futsal til alle der ønsker at være en del af vores klubs fællesskab, og samtidig medvirke til at udbrede kendskabet til Futsal i så brede kredse som muligt. For selvom Futsal siden 1989 har været FIFA, UEFA & DBU’s (fra 2008) eneste bud på et officielt indendørsfodboldspil, så bliver Futsal stadig i de fleste almindelige danske fodboldklubber primært spillet som et lidt kuriøst alternativ til den klassiske indendørsfodbold. Resultatet er, at Futsal de fleste steder lever en skyggetilværelse spillet af få interesserede trænere og spillere.

Dette ønsker Aalborg Futsal Klub at gøre op med. Ikke som en konkurrent til de etablerede fodboldklubber og deres tilbud, men ved at medvirke til, at Futsal bliver et reelt vinteralternativ for de spillere – og trænere – der ønsker at bruge vintermånederne på et anderledes sjovt, tempofyldt og for både teknikken & spilintelligensen meget udviklende spil. Aalborg Futsal Klub tilbyder derfor både Futsal til dem, der ønsker at spille på vores hold (i det omfang, at der plads), samtidig vi aktivt arbejder for, at Futsal bliver et naturligt vintertilbud i så mange fodboldklubber som muligt. Det sidste blandt andet gennem afholdelsen af trænerkurser, spillercamps, stævner og gennem formidlingen af viden & træningsøvelser her på hjemmesiden.